ورود / ثبت نام

  • صفحه اصلی
  • ادویه های پایه
  • ادویه های ترکیبی ایرانی
  • ادویه های ترکیبی ملل
  • سبزی خشک
  • سبد خريد
  • وبلاگ کاری لند
  • درباره ما
  • ارتباط با ما

ورود / ثبت نام

0 سبد خريد

ورود / ثبت نام

0 سبد خريد
  • صفحه اصلی|
  • ادویه های پایه|
  • ادویه های ترکیبی ایرانی|
  • ادویه های ترکیبی ملل|
  • سبزی خشک|
  • درباره ما|
  • ارتباط با ما

وبلاگ کاری لند

    گلچین بهترین‌ها در کاری‌لند
  • اگر به عادات خرید خود نگاه کنید، متوجه می‌شوید که شما همه اقلام خوراکی مورد نیاز را از یک مکان واحد تهیه نمی‌کنید. مثلا ممکن است همیشه زردچوبه و فلفل سیاه را از یک عطاری و پودر زنجبیل و دارچین را از یک عطاری یا حتی از یک برند خاص تهیه کنید. این مژده را به شما می‌دهیم که در وب‌سایت کاری‌لند، همه اقلام بالاترین کیفیت را دارند. پس با خیال راحت می‌توانید همه اقلام مورد نیاز را از همین وب‌سایت تهیه کنید؛ آن هم بدون مراجعه حضوری!

  • مشاهده کامل مطلب


    دانه های زیره سیاه: فواید و درمان‌های سلامتی
  • زیره گیاهی است که در افسانه ها جایگاه جالبی دارد. خرافات معتقد بودند که زیره این قدرت را دارد که از سرقت هر شیئی که حاوی دانه است جلوگیری کند و عشاق را از دست دادن علاقه به یکدیگر باز دارد. این روزها برخی افراد زیره را دارای قدرت شفابخشی می دانند و از روغن، میوه و دانه آن به عنوان دارو استفاده می کنند. زیره برای مشکلات گوارشی از جمله سوزش سر دل، نفخ، گاز، از دست دادن اشتها و اسپاسم خفیف معده و روده استفاده می شود. روغن زیره همچنین برای کمک به افراد در سرفه کردن خلط، بهبود کنترل ادرار، از بین بردن باکتری های بدن و رفع یبوست استفاده می شود. زنان برای شروع قاعدگی و تسکین دردهای قاعدگی از روغن زیره استفاده می کنند. مادران شیرده از آن برای افزایش جریان شیر مادر استفاده می کنند. زیره در دهانشویه ها و مالش های پوستی برای بهبود جریان خون موضعی استفاده می شود. در غذاها از زیره به عنوان ادویه پخت و پز استفاده می شود. در تولید، از روغن زیره برای طعم دادن به برخی داروها استفاده می شود. همچنین معمولاً به عنوان عطر در خمیر دندان، صابون و لوازم آرایشی استفاده می شود. روغن زیره ممکن است هضم را بهبود بخشد و اسپاسم معده و روده را از بین ببرد.

  • مشاهده کامل مطلب


    6 فایده زیره سبز برای سلامتی
  • زیره ادویه ای است که از گیاه زیره سبز به دست می آید. بومی آسیا، آفریقا و اروپا است. با این حال، مردم در سراسر جهان از آن برای طعم دادن به وعده های غذایی استفاده می کنند. مردم معمولاً زیره را به صورت دانه های خشک کامل یا پودر آسیاب شده خریداری می کنند. این یک ماده معمولی در بسیاری از ترکیبات ادویه جات مانند پودر کاری است. زیره یک ادویه اصلی در بسیاری از فرهنگ های غذایی، به ویژه غذاهای مکزیکی، هندی، آفریقایی و آسیایی است. گذشته از این، زیره سال ها در بسیاری از نقاط جهان از جمله آسیای جنوب شرقی و ایران نقش دارویی نیز داشته است. علاقه مردم به زیره سبز اخیراً در حال افزایش است، زیرا تحقیقات جدیدتری برای حمایت از برخی از مزایای سلامتی ادعایی آن آغاز شده است.

    در این مقاله فواید و خطرات بالقوه زیره را برای سلامتی و همچنین نحوه افزودن این ادویه محبوب به رژیم غذایی توضیح می دهیم.

     

  • مشاهده کامل مطلب


    برگ بو - موارد استفاده، فواید و عوارض جانبی
  • برگ بو گیاهی است که معمولا در آشپزی استفاده می شود. از برگ و روغن آن نیز برای تهیه دارو استفاده می شود. مردم از برگ بو برای دیابت، سرطان، مشکلات معده، درد و بسیاری از بیماری های دیگر استفاده می کنند، اما هیچ مدرک علمی خوبی برای حمایت از این موارد وجود ندارد.

     

  • مشاهده کامل مطلب


    بادیان ستاره ای: مزایا، موارد استفاده و خطرات بالقوه
  • بادیان ستاره ای ادویه ای است که از میوه درخت همیشه سبز چینی Illicium verum تهیه می شود. این نام به‌خاطر غلاف‌های ستاره‌ای شکلی است که دانه‌های ادویه از آن برداشت می‌شود و طعمی شبیه "شیرین بیان" دارد. به دلیل شباهت ها در طعم و نام، بادیان ستاره ای اغلب با بادیان کوهی اشتباه گرفته می شود، اگرچه این دو ادویه به هم مرتبط نیستند. انیسون ستاره ای نه تنها به دلیل طعم متمایز و کاربردهای آشپزی، بلکه به دلیل فواید دارویی آن مشهور است. این مقاله به بررسی فواید، کاربردها و خطرات احتمالی بادیان ستاره ای می پردازد.

  • مشاهده کامل مطلب


    7 مزیت باور نکردنی جوز هندی: از بهبود خواب تا تسکین درد
  • جوز هندی یک ادویه باورنکردنی است که به قدری در غذاها استفاده می شود و طعم شیرینی به غذا می دهد، با این حال، دارای فوایدی هم برای سلامتی و هم برای زیبایی است. ادویه ای که معمولاً در تهیه غذاهای مختلف مورد استفاده قرار می گیرد، جوز هندی به دلیل عطر شیرین آن ارزشمند است. گفته می شود که بومی اندونزی است که در جزایر ادویه یافت می شود، دانه میوه درختی همیشه سبز است که به نام Myristica fragrans شناخته می شود. اکنون در مالزی، کارائیب و جنوب هند نیز رشد می کند. 

  • مشاهده کامل مطلب


    حقایق تغذیه ای و فواید سلامتی میخک
  • میخک که منشا آن اندونزی است، جوانه های گل خشک شده از درخت میخک است. آنها یک ادویه محبوب هستند که مردم در سوپ ها، خورش ها، گوشت ها، سس ها و غذاهای برنجی استفاده می کنند. نام آنها از کلمه لاتین clavus گرفته شده است که به معنای ناخن است زیرا شکل میخک خشک شده شبیه ناخن است. مردم سال‌هاست که از میخک در آشپزی و طب سنتی استفاده می‌کنند، اما اخیراً است که دانشمندان شروع به مطالعه فواید بالقوه آن برای سلامتی کرده‌اند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد مزایای سلامتی بالقوه، موارد استفاده و خطرات میخک، ادامه مطلب را بخوانید.

  • مشاهده کامل مطلب


    خواص هل برای سلامتی چیست؟
  • هل ادویه‌ای است که قرن‌هاست هم در آشپزی و هم به عنوان دارو از آن استفاده می‌کنند. هل که در اصل یک ماده رایج در غذاهای خاورمیانه و عربی است، در غرب نیز محبوبیت پیدا کرده است. هل از دانه‌های چند گیاه مختلف به دست می‌آید که به خانواده زنجبیل تعلق دارند. طعمی متمایز دارد که مکمل غذاهای شیرین و خوش طعم است. مردم ممکن است از دانه ها و غلاف هل در کاری، دسرها و غذاهای گوشتی و همچنین در نوشیدنی هایی مانند قهوه و چای استفاده کنند.

  • مشاهده کامل مطلب


    خواص فلفل سیاه برای سلامتی چیست؟
  • فلفل سیاه بسیاری از فواید سلامتی، از جمله اثرات ضد التهابی و خواص بالقوه مبارزه با سرطان، ارتباط دارد. مردم برای هزاران سال از فلفل در طب سنتی استفاده کرده‌اند، به ویژه در آیورودا، منبع مورد اعتماد سیستم سنتی طب هندی. افراد عمدتاً از آن برای درمان اختلالات قاعدگی و گوش، بینی و گلو استفاده می کردند. با این حال، مصرف بیش از حد فلفل سیاه می تواند منجر به عوارض گوارشی شود، بنابراین افراد باید مراقب باشند که زیاد از آن استفاده نکنند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد فلفل سیاه، از جمله ارزش غذایی، فواید سلامتی و خطرات احتمالی، به خواندن ادامه دهید.

  • مشاهده کامل مطلب


    خواص سیر چیست؟
  • سیر (Allium sativum) به طور گسترده ای به عنوان طعم دهنده در آشپزی استفاده می شود، اما در طول تاریخ باستان و مدرن نیز از آن به عنوان یک دارو استفاده می شود. برای پیشگیری و درمان طیف گسترده ای از شرایط و بیماری ها استفاده شده است. سیر متعلق به جنس Allium است و با پیاز، راکیو (پیازی که در آسیا یافت می شود)، پیازچه، پیازچه، تره فرنگی و موسیر نزدیک است. هزاران سال است که انسان ها از آن استفاده می کنند و در مصر باستان هم برای اهداف آشپزی و هم برای سلامتی و مزایای درمانی آن استفاده می شده است.

    این مقاله به فواید بالقوه سیر برای سلامتی می پردازد و هر تحقیقی را که این ادعاها را تایید می کند پوشش می دهد.

  • مشاهده کامل مطلب


    چرا زنجبیل برای شما مفید است؟
  • مردم از زمان های قدیم از زنجبیل در آشپزی و پزشکی استفاده می کردند. این یک درمان خانگی محبوب برای حالت تهوع، درد معده و سایر مشکلات سلامتی است. مردم معمولاً از زنجبیل تازه یا خشک در پخت و پز استفاده می کنند و برخی از مکمل های زنجبیل برای فواید سلامتی احتمالی خود استفاده می کنند. آنتی اکسیدان ها و سایر مواد مغذی موجود در زنجبیل ممکن است به پیشگیری یا درمان آرتریت، التهاب و انواع مختلف عفونت کمک کنند. محققان همچنین پتانسیل آن را برای کاهش خطر ابتلا به دیابت، سرطان و سایر مشکلات سلامتی مورد مطالعه قرار داده اند.

    در این مقاله، در مورد فواید سلامتی احتمالی زنجبیل و تحقیقات پشت سر آنها بیشتر بدانید.

  • مشاهده کامل مطلب


    هر آنچه که باید در مورد زردچوبه بدانید
  • زردچوبه که گاهی زعفران هندی یا ادویه طلایی نیز نامیده می شود، گیاه بلندی است که در آسیا و آمریکای مرکزی می روید. زردچوبه در قفسه ها و کابینت های ادویه از ریشه های زمینی این گیاه درست می شود. رنگ زرد روشن زردچوبه فرآوری شده الهام بخش بسیاری از فرهنگ ها برای استفاده از آن به عنوان رنگ شده است. زردچوبه آسیاب شده نیز یکی از اجزای اصلی پودر کاری است. کورکومین ماده فعال زردچوبه است و خواص بیولوژیکی قدرتمندی دارد. طب آیورودا، یک سیستم درمانی سنتی هندی، زردچوبه را برای انواع بیماری‌ها توصیه می‌کند. اینها شامل درد و التهاب مزمن است. طب غربی شروع به مطالعه زردچوبه به عنوان مسکن و شفابخش کرده است.

    این مقاله به بررسی محتوای تغذیه‌ای زردچوبه، چگونگی مفید بودن آن برای سلامتی و همچنین برخی از عوارض جانبی منفی آن می‌پردازد.

  • مشاهده کامل مطلب


    خواص دارچین برای سلامتی چیست؟
  • دارچین ادویه ای است که از شاخه های درختان خانواده دارچین به دست می آید. بومی دریای کارائیب، آمریکای جنوبی و آسیای جنوب شرقی است. مردم از سال 2000 قبل از میلاد در مصر باستان از دارچین استفاده می کردند، جایی که آن را بسیار مورد توجه قرار می دادند. در قرون وسطی، پزشکان از آن برای درمان بیماری هایی مانند سرفه، آرتریت و گلودرد استفاده می کردند.

    این مقاله به فواید سلامتی انواع مختلف دارچین و نحوه گنجاندن آنها در رژیم غذایی می پردازد.

  • مشاهده کامل مطلب


    چرا رازیانه برای شما مفید است؟
  • مردم رازیانه را به دلیل آن که طعم آن مشابه شیرین بیان است و فواید سلامتی آن انتخاب می کنند. در باستان از رازیانه در درمان‌های طبیعی استفاده می‌کردند و این عمل همچنان ادامه دارد. رازیانه یک گیاه مدیترانه ای است که در حال حاضر در سراسر جهان محبوب است. رازیانه پیازی کم رنگ و ساقه های سبز بلند دارد. تقریباً در هر جایی می تواند رشد کند. تمام قسمت های گیاه رازیانه از جمله پیاز، ساقه، برگ ها و دانه ها خوراکی هستند. آنها به سایر غذاها طعم می دهند.

  • مشاهده کامل مطلب


    7 فایده شگفت انگیز تخم گشنیز: از مبارزه با دیابت تا بهبود پوست
  • گشنیز یک ادویه یا گیاه غیرمعمول به خصوص در هند نیست. برای تزیین تقریباً همه غذاها از برگ گشنیز استفاده می کنیم و همچنین ادویه آن را در همه غذاهای لذیذ اضافه می کنیم. گشنیز به عنوان یکی از ادویه های رایج مورد استفاده در تمام ادوه های کاری هندی، طعم لذیذی را به همه غذاها ارائه می دهد.

  • مشاهده کامل مطلب


    چرا پیاز برای شما مفید است؟
  • پیاز از خانواده گیاهان آلیوم است که شامل پیازچه، سیر و تره فرنگی نیز می شود. این سبزیجات دارای طعم های تند و تیز خاص و برخی خواص دارویی هستند. پیازها از نظر اندازه، شکل، رنگ و طعم متفاوت هستند. رایج ترین انواع آن پیاز قرمز، زرد و سفید است. طعم این سبزیجات می تواند از شیرین و آبدار تا تند و تیز متغیر باشد که اغلب به فصلی که  در آن رشد می کنند، بستگی دارد. کشاورزان برای قرن ها سبزیجات آلیوم را کشت می کردند. بر اساس گزارش سازمان خواربار و کشاورزی سازمان ملل متحد، چین بزرگترین تولید کننده پیاز در سراسر جهان است.

  • مشاهده کامل مطلب


    8 فایده شگفت انگیز پاپریکا: از التیام زخم تا سلامت قلب
  • پاپریکا یک ادویه آسیاب شده است که از انواع خشک فلفل تهیه می شود. شدت آن از شیرین تا گرم متغیر است و برخی از انواع پاپریکا طعمی دودی دارند. رنگ پاپریکا نیز می تواند از نارنجی روشن تا قرمز تیره متغیر باشد. پاپریکا در غذاهای مختلف در سراسر جهان از جمله غذاهای مجارستانی، اسپانیایی و مکزیکی استفاده می شود. پاپریکا را می توان در راهروی ادویه جات بیشتر سوپرمارکت ها و فروشگاه های مواد غذایی یافت.

  • مشاهده کامل مطلب


    ادویه‌های ترکیبی کاری‌لند
  • شاید شما از آن دسته افراد باشید که ترجیح می‌دهید اجزای یک ادویه ترکیبی را خودتان انتخاب و با هم میکس کنید. پیشنهاد دوستانه ما به شما این است که به ادویه‌های ترکیبی کاری‌لند اعتماد کنید چون تجربه فراوانی را در دل خود دارند.

  • مشاهده کامل مطلب


    مشتریان بیشتر، کیفیت بالاتر
  • «اون اوایل، کیفیت غذاهاش خیلی خوب بود اما چند وقته بی کیفیت شده»

    «قدیما بهتر بود ولی چند وقته از اونجا خرید نمی‌کنم»

    این جملات چقدر براتون آشناست؟ همه ما تا حالا با کسب و کارهایی مواجه شدیم که در ابتدا محصول با کیفیتی ارائه می‌داده اما بعد از مدتی، از کیفیتش کاسته شده. چرا کاری‌لند اینطوری نبوده؟

  • مشاهده کامل مطلب


    غذای خوشمزه، اتفاقات خوشمزه
  • حتما شنیدید که میگن داشتن احساس خوب، باعث رخ دادن اتفاقات خوب در زندگی میشه. صد البته که این حرف کاملاً درسته. هدف ما در فروشگاه تخصصی ادویه‌جات کاری‌لند اینه که شما در زندگی خودتون شاهد اتفاقات مثبت و خوشایند باشید.

  • مشاهده کامل مطلب


    فاصله چندانی با غذاهای خوشمزه ندارید
  • وقتی میرسی خونه ‌و خیلی گرسنه‌ای، تصمیم می‌گیری یه غذای فوری درست کنی. هر غذایی که به عنوان غذای فوری به ذهنت میرسه، با یه ترفند خیلی ساده، تبدیل میشه به یک غذای فوق‌العاده خوشمزه. میخوای بدونی چطوری؟

  • مشاهده کامل مطلب


    به آنچه که می‌خورید، اهمیت دهید
  • تا کنون به این فکر کرده‌اید که چرا بعضی از ما به آنچه که می‌خوریم اهمیت نمی‌دهیم؟ البته این موضوع صرفا محدود به خوراکی نیست. بسیاری از ما حتی به اینکه چه کاری انجام می‌دهیم یا کجا کار می‌کنیم هم اهمیت نمی‌دهیم. با این حال، توجه اصلی ما در این مطلب، بر مهم بودن آن چیزی‌ست که می‌خوریم. با ما همراه باشید.

  • مشاهده کامل مطلب


    تا نخوری، ندانی
  • زمانی که در کار خود صداقت داشته باشید، هرگز به دنبال رقابت با سایرین نیستید زیرا مطمئن هستید اولین برخورد شما با یک خریدار، او را به یک مشتری وفادار تبدیل می‌کند. ما نیز خوشحالیم که رضایت مشتریان خود را جلب کرده‌ایم و یک دوستی ادامه‌دار با آنها داریم. اگر تا کنون از محصولات کاری‌لند استفاده نکرده‌اید، به شما پیشنهاد می‌کنیم این مطلب را مطالعه بفرمایید.

  • مشاهده کامل مطلب


    چرا ادویه‌های کاری‌لند؟
  • معیارهای انتخاب ادویه برای شما چیست؟ ازنظر ما و همچنین بسیاری از مشتریان ما، علاوه بر ارتباط مفید و مؤثر با مشتریان و سرعت ارسال سفارشها، کیفیت ادویه مهمترین معیار انتخاب است. اغلب ما به تجربه و سابقه یک برند توجه می‌کنیم. این کاملاً قابل قبول است اما نکته ظریفی در این مقوله وجود دارد. آیا تجربه تولیدکنندگان یک برند محدود به سابقه و عمر برند است؟ قطعاً پاسخ منفی است چون ما قبل از اقدام به عرضه محصولات با کیفیت کاری‌لند، در زمینه آشپزی و طبخ غذاهای خوش طعم زبانزد خاص و عام بوده‌ایم. بنابراین شما را دعوت می‌کنیم تا با پیوستن به خانواده کاری‌لند، رنگ و بوی تازه‌ای به زندگی خود بدهید.

  • مشاهده کامل مطلب


    نه قرعه کشی، نه جایزه، فقط غذای خوشمزه
  • قرعه کشی نداریم. جایزه هم نمی‌دهیم. اما کیفیت بی‌نظیر محصولات خود را «هر روز» به شما هدیه می‌کنیم چون شما لایق بالاترین کیفیت هستید. به جای اینکه تعداد محدودی از افراد، آن هم گاهی اوقات، برنده جایزه باشند، تصمیم گرفتیم کیفیت بالای محصولاتمان را به تمام شما عزیزان ارائه دهیم. البته خرید از ما امتیازاتی هم دارد که علاوه بر کیفیت، می‌توانید از این امتیازات هم بهره‌مند شوید.

  • مشاهده کامل مطلب


ارتباط با ما


  • تلفن تماس : 09120298261
  • آدرس : تهران، تهرانپارس، خیابان شهید مهرنامی

عضویت در خبرنامه


 

کاری لند


  • قوانین و مقررات
  • پرسش های متداول
  • ثبت شکایت یا پیشنهاد
  • وبلاگ کاری لند

1404© كليه حقوق اين سايت متعلق به شركت صنايع غذایی کاری لند (فروشگاه آنلاین کاری لند) می باشد

وزن انتخاب شده:



محصول به سبد خريد اضافه شد

کاربر گرامی

کاربر گرامی

ثبت نام/ورود